Vi får ta del av så många talanger och målmedvetna ekipage. vi utökar teamet så sluta inte att kontakta oss, vi tittar på och läser ALLT. Och även andra spännande former av samarbeten kan vara aktuella, bli månadens Tiktok:are, visa våra produkter på dina egna kanaler, håll i giveaways eller har du någon egen idé?

MEJLA TILL


collab@lope.se

DRESSYR

MALVA ERIKSSON

PONNIES: Rubins Pride Myrra och Crugybar Flying Childers som jag rider Fei klasserna med💗 Det bästa med mina ponnysar är att dom alltid är snälla, arbetsvilliga och har sina egna små personligheter.

MIN FAVORIT PRODUKT:  Min favoritprodukt är era ridtights. Dom är stretchiga och har bra passform och hög kvalitet. 

LOPES MOTIVERING: Drömmiga dressyr ponnies & en framtida ryttarstjärna! -top notch!!

INSTAGRAM:malva.dressage

malva.dressage

HOPPNING

IDA LINDEMANN

HÄST: Kendrick (Ken) Det bästa med Ken är att han alltid försöker sitt bästa och vill alltid göra rätt. Han har en stor personlighet som jag älskar. 

MIN FAVORIT PRODUKT: Min favorit hos Lope är ridbyxorna The Flow, de är som ett extra lager mot huden och sitter så bekvämt! 

LOPES MOTIVERING: Superhärliga Ida är ödmjuk inför livet med hästar, inför sporten. Klok och full av sprudlande energi. Det ska bli så kul att följa Ida med sin otroligt charmiga Ken

INSTAGRAM: @idalindemannphotography

HOPPNING

ALICE NYHUS

PONNYSAR: Gorm & Daisy -två snygga fuxar.

FAVORIT PRODUKT: Alice testar just nu våra nya beiga FLOW tights & AIR toppen i vitt 😍

LOPES MOTIVERING:  Målmedveten, ödmjuk och ambitiös. Jobbar hårt med fokus på att hästarna ska må bra ❤️

INSTAGRAM: alicenyhus

HOPPNING

Elvira Aaby-Ericsson

HÄSTAR: Pickachu, Det bästa med honom är att han är så otroligt snäll och ger en sån härlig känsla när man rider honom. Riot, Det bästa med honom är att han alltid ställer upp för en och så himla arbetsvillig. Sandie- det bästa med henne är att hon hoppar så fint och är super snäll

MIN FAVORIT PRODUKT: Såklart de supersköna tröjorna och era snygga och stilrena väskor, i väskorna får man plats med allting och den går att ha överallt såsom i stallet, stranden, skolan, stan m.m. Tröjorna kan man också ha hela tiden, såsom tävlingstopp, när man tränar, när man bara chillar hemma och i skolan

LOPES MOTIVERING: Satsande ryttare med tydliga mål tar hon sig an vilka utmaningar som helst, och så är hon sååå gullig!❤️

INSTAGRAM: eleviras

DRESSYR

Frida Öjeblad

PONNY: Min ponny heter Cappucino Royale G det bästa med honom är att han är så arbetsvillig och trots att han är hingst så är han så snäll  🐴.

MIN FAVVO PRODUKT: Det är The Posture Reminder den hjälper mig att hålla en fin hållning genom ridpasset 

LOPES MOTIVERING Frida med sin sockersöta ponny tar sig an dressyrbanorna och visar på riktigt hur ett samspelt ekipage ser ut. 

INSTAGRAM: fridaojeblad 

HOPPNING

Ines Björnsson

HÄST: Commander är min 5 åriga storhäst som jag tränar och tävlar! Det bästa med Commander är hans tävlingsinstinkt och hur han ställer upp för mig i alla lägen! Även hans fantastiska sinne, känslan han ger i ridningen och underbara personlighet!

MIN FAVORIT PRODUKT: Just nu är mina favoritprodukter LOPES vattenflaska och mössa! 

LOPES MOTIVERING: Ines charmade sockorna av oss när vi möttes på GBG mässan. V tror starkt på detta stiliga ekipage!

INSTAGRAM: ines.bjornsson

rosa sport topp. snygg kortärmad t-shirt i funktionsmaterial för ryttare.feminin passform med rundat avslut och en mjuk smickrande siluett

HOPPNING

Noomi Skobe Rosén

PONNY/HÄST: Hos Noomi finns b-ponnyn Little miss Magic, c-ponnyn Dooneens Captain Classic, storhästen Girlfriend och såklart lilla maskoten Luna. Dom alla har hjärtan av guld och har alltid inställningen att kriga och kämpa med mig hela ”vägen till mål”

FAVORIT HOS LOPE Går inte att välja en…😍

LOPES MOTIVERING: Rising Star med framtiden för sig för båda sina ponnysar och storhäst. Sen är hon så himla härlig!

INSTAGRAM: noomi.skoberosen