om oss

en mer fun & fashion ridsport

Vi är det nya svenska varumärket för alla som älskar stallet lika mycket som vi gör! Vi är övertygade om att ridvärlden kan bli ännu bättre och roligare. Vi vill addera mer stil, funktion, hållbarhet, komfort, färg och glädje. Vi börjar vår resa i Sverige, men vår vision sträcker sig globalt. Vårt sortiment inkluderar tights, toppar, strumpor, accessoarer och rymliga väskor – allt för att möta dina behov. Vi strävar efter att erbjuda kläder och tillbehör som fungerar lika bra i stallet som på jobbet, under träningen eller i skidspåret. Med över 25 års erfarenhet inom designbranschen, har vi satt vårt hjärta i varje produkt för att skapa svenskdesignade ridprodukter som är stilrena och sportiga! En touch av svensk design och en stor dos av fun & fashion. Välkommen till vår värld!

DET VAR EN GÅNG

en blå prasslig påse i stallet

Lope föddes ur en fråga; varför har alla i stallet sina dyra ridsaker i en (blå) prasslig påse i plast? Finns det inget bättre alternativ, undrade vi. Plötsligt var våra hjärnor igång på att skapa THE CHAMPION BAG. En stor totebag med plats för allt som ska med till stallet, i supertåligt Cordura-material som håller ute fukt och smuts ­– och med en PU-belagd insida som går lätt att torka av. Men det var bara början. Nu har vi bestämt oss för att fortsätta designa mer fun för ridsporten.

VAD BETYDER LOPE?

lugnt, mjukt, drömmigt

Lope (stumt e) är en mjuk tretakts gångart mellan trav och galopp. Den är långsam och görs i perfekt balans på lång tygel. För oss är namnet en hyllning till frihet, ett lugnare tempo i vardagen och en dröm om att en dag rida över vidderna i Montana. Vi tänker att fler kan behöva både sakta ner och drömma sig bort. Lope är vårt universum för att skapa, ha kul och dela med oss för att göra livet på hästryggen till en skön paus. Let’s lope!

Service, service, service

XOX kunder!

Vi vill hjälpa er snabbt & på alla sätt vi kan för att du ska hitta rätt produkt, bäst färg, perfekt storlek & smidig leverans.

  1. Gå in på vår storleksguide som finns på varje produktsida, där finns mått, beskrivningar & bilder på modeller av olika size!
  2. Om du ändå känner dig osäker kring något i ditt val, kontakta oss på info@lope.se, vi svarar inom en timme!
  3. Om du vill ha ännu mer utförliga råd och stiltips, skicka bilder och/eller vilket instakonto du har så spanar vi in det och återkommer - We aim to please!!

E-handelns returer av kläder är en riktig miljöbov – upp till 60% av alla internet köp returneras – vi vill vara en del av lösningen till detta problem!

BAKOM KULISSERNA

SARAH DEJERT & KARIN EDSTRÖM

Hallå! Det är vi som startat och driver Lope. Vi möttes för 20 år sedan när vi båda jobbade som designers på byrån AMORE. Sedan dess har vi tränat, rest, jobbat och varit på ridläger tillsammans så ofta vi kan. Vi ringer varandra säkert tre gånger om dagen. Vi delar intresset för design, mode och inredning – och förstås kärleken till hästarna och ridningen. (Ehhh japp vi lägger orimligt mycket tid på att prata om hästar och ridning, men det är en parentes).

Sponsorship Director

Sarianne Segersten

Sarianne hittar man antingen i stallet, eller på ngn ryttartävling där hon hjälper sina tävlande vänner. Hon har också ett kreativt driv som flödar genom allt hon gör. Sponsorship Director - denna fantastiska titel betyder att hon håller koll på alla våra samarbeten, våra braiga teamryttare och diverse tävlingar, men i praktiken gör hon så mycket mer!

EKONOMIANSVARIG

LOUIS OBARO ANDREW

För Lopes del innebär det att Louis ser över den löpande verksamheten i form av siffror, samtidigt som han bidrar med finansiell strategi i syfte att ta bolaget till nya höjder. Finns det något roligare än att hålla koll på siffror? Frågar du Louis så är det i så fall bara umgänge med familjen eller träning. Han ser bra ut i keps och lever efter måttot "Din potensial är obegränsad"

"Care for your clothes like the good friends they are." — Joan Crawford

våra tankar kring hållbarhet & ridsport

HANTERA VARSAMT

HANTERA VARSAMT

Du kan avsevärt förlänga livslängden på dina plagg genom att behandla dem rätt. Läs tvättråden noga innan du tvättar dem, de flesta produkter först...

Läs mer
we salute you!

we salute you!

Vi är verkligen supportrar av unga och hängivna ryttare. Vi tycker att det är extra viktigt att få uppmuntran tidigt, vi jobbar tex med att sätta i...

Läs mer