Vi på Lope vill ge ryttare möjligheten att genom nordisk stil och oöverträffad komfort, uppnå den frihetskänsla som bara äkta hästkrafter kan ge. Saddle up!

Lets Lope!

Lope är en mjuk tretakts gångart mellan trav och galopp. Den är långsam och görs i perfekt balans på lång tygel. Vi startade Lope som en motpol till krav, stress & fast fashion. För oss är namnet en hyllning till frihet, ett lugnare tempo i vardagen och en dröm om att en dag rida över vidderna i Montana.

hur det började

Lope föddes ur en fråga; varför har alla i stallet sina dyra ridsaker i en (blå) prasslig påse i plast? Finns det inget bättre? Snyggare? Resultatet blev vår populära, THE CHAMPION BAG en stor tote-bag i som nu finns i olika material och färger -både smuts- & vattenavvisande såklart! Snygg, slitstark & praktisk är den perfekt till stallet, jobbet, träningen eller weekendresan.

Du kanske tillhör toppskiktet eller
bara rider för att du älskar det. Oavsett förtjänar du väldesignade produkter.

GRUNDARE

Sarah Dejert och Karin Edström har en gedigen erfarenhet av olika discipliner och branscher - grafisk design, mode, inredning - samt en äkta kärlek till ridsporten. För att hästar, ridning och gemenskapen i stallet gör livet så mycket bättre.

SPONSORSHIP DIRECTOR

Sarianne Segersten har ett kreativt driv som flödar genom allt hon gör. Lugn, organiserad och målmedveten håller hon koll på alla samarbeten, våra duktiga teamryttare samt håller ordning på våra sociala kanaler.